«Εμφύλιος» στον Απόλλωνα Πόντου με… υπονοούμενα για στοίχημα!

AURA TEO
red nose1

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπαλτίδης, μία αναφορά του οποίου προκάλεσε «έκρηξη» από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του ανέφερε τα εξής: «Ο κύριος που κάνει τον πρόεδρο του Απόλλωνα Πόντου, από τον οποίο εμείς πήραμε την απόφαση να απέχουμε πλήρως, μου έκανε πρόταση να συνεργαστούμε. Ή θα πάω φυλακή εγώ ή αυτός. Μου είπε να γίνουμε συνέταιροι στον Απόλλωνα, μέσω της στοιχηματικής εταιρίας που έχω για να βγάλουμε λεφτά. Εγώ προτείνω στον εισαγγελέα να ανοίξουμε τα τηλέφωνα, να ακούσουν τι λέγαμε».

Η ΠΑΕ αναμενόμενα «σήκωσε το γάντι» ζητώντας δημοσιοποίηση των συνομιλιών που ανέφερε ο κ. Μπαλτίδης, προαναγγέλλοντας νομικές κινήσεις από τον Άλεξ Κάλας και την ίδια την ΠΑΕ εναντίον του για «τις συκοφαντίες και τη λάσπη που εκτοξεύτηκε» όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η σχετική ανακοίνωση:

Την άμεση αντίδραση του μετόχου , προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου Άλεξ Κάλας προκάλεσαν οι άκρως συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις του ιδιώτη που κινεί τα νήματα στον ΜΓΣ Απόλλων Δημήτρη Μπαλτίδη.

Ο κ. Άλεξ Κάλας έδωσε άμεσα εντολή στην νομική υπηρεσία της ΠΑΕ έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία ενημέρωσης του εισαγγελέα και να ζητηθεί το συντομότερο δυνατό να βρεθούν και να δημοσιοποιηθούν οι συνομιλίες που ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Μπαλτίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα τόσο η ΠΑΕ όσο και ο ίδιος ο Άλεξ Κάλας προχωρούν άμεσα σε αγωγές για τις συκοφαντίες και την λάσπη που εκτοξεύτηκε από τον Δημήτρη Μπαλτίδη τόσο στην σημερινή του τοποθέτηση ,όσο και σε πρόσφατες ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπόντα: «Πολύ δυνατή ομάδα ο Βόλος – Ο Αχιλλέας Μπέος ξέρει»

Νίκη Βόλου: Με το μυαλό στον Άγιο Νικόλαο – Έρχονται Μιράντα και Σιαφά

Βοσνιάδης: «Το Καυτανζόγλειο θύμιζε γήπεδο Δ’ Εθνικής – Για άνοδο Νίκη και Ηρακλής!»

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts