Έχασε τη νίκη στην εκπνοή ο Ολυμπιακός Βόλου!

AURA TEO
red nose1

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε στη Ζάκυνθο ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Γιαννίτση, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις ψαλιδίζοντας τις ελπίδες του Ολυμπιακού Βόλου για παραμονή.

Σε ένα πρώτο μέρος με καλό ρυθμο και ευκαιρίες εκατέρωθεν, τη διαφορά έκανε το γκολ του Γιαννίτση με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκου στο 33ο λεπτό.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Δραματικό ήταν το δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ, να ζητά πέναλτι σε δύο  περιπτώσεις, αλλά να βλέπει τη Ζάκυνθο να αγγίζει την ισοφάριση, έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Σίλβα. Ό,τι δεν έγινε στο 88′ όμως , έγινε στις καθυστερήσεις, με τον Σίλβα να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα φέρνοντας στα ίσα το ματς.

Το τελικό 1-1 στην εκπνοή χάλασε ένα ιδανικό ντεμπούτο για το Νίκο Θεοδοσιάδη στον πάγκο, με τους ερυθρολεύκους να περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας για να δουν τι θα αλλάξει  στη θέση τους στην κατάταξη αυτή την αγωνιστική.

Το match report των ερυθρολεύκων

20190610 234550 0000

ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 92’ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο στη Ζάκυνθο. Ήταν ανώτερος της τοπικής ομάδας και άξιζε της νίκης, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν με πάθος και κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Επέβαλαν τον ρυθμό τους και στο 33ο λεπτό ήρθε το γκολ όταν ο Παπαδάκος εκτέλεσε φάουλ «γεμίζοντας» στην περιοχή και ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς δέχθηκε το γκολ στο 92ο λεπτό με το σουτ του Σίλβα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μπαλαούρας, Λιβέρης, Σούρμπης, Γουσέτης, Μεταξάς (66’ Ζεϊμπέκης), Ανανιάδης, Νικολίτσας (46’ Παρασκευόπουλος), Νικολακόπουλος, Σίλβα, Παπανικολόπουλος (46’ Καραγιάννης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κωνσταντίνου, Ζέρης (95’ Δ. Τασιούλης), Καραστέργιος, Γιαννίτσης, Παπακώστας, Παπαδάκος (95’ Φυτόπουλος), Κακάμης, Ματέα (80’ Λάμπογλου), Κορέλας (80’ Καγκελίδης), Αναστασίου (68’ Τζιάνης), Μπάλλας.

* πηγή φωτογραφίας ioniansports.gr

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.