Δικηγόρος Μάρα: «Nα αντιληφθούν οι φίλαθλοι του πραγματικού Ηρακλή ποιοι ευθύνονται»

AURA TEO
red nose1

Ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση Μάρα που ταλανίζει την ΠΑΕ Ηρακλής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η υπόθεση MARA έβαλε το φυτίλι στην πυριτιδαποθήκη της Αθλητικής Διαδοχής, όχι μόνο της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά κάθε νέας ΠΑΕ που ως … “Μανωλιός άλλαξε τα ρούχα της αλλιώς”!

Η ΚΕΠ από το 2020 και μέχρι σήμερα,μέσα από έναν τιτάνιο αγώνα κατόρθωσε να αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου βγάζοντας την πολυφορεμενη μάσκα των επενδυτών από τις μεταμφιεσμένες ΠΑΕ.

Όσες… μπλέ μπογιές και να ρίξουν στα γραφεία μας, όσα …τσαμπουκαληδικα sms και να στείλουν, όσα ανώνυμα υβριστικά τηλεφωνήματα και να κάνουν, όσες”φιλικές συμβουλές” κάποιων καλοθελητων (δηλαδή αυτών που κάνουν τα θελήματα!) και να μας δώσουν, όσες κατά παραγγελία αναρτήσεις και να ανεβάσουν, όσες αγωγές (και μέσω ΠΣΑΠΠ)και να μας κοινοποιήσουν,η ΚΕΠ διαβεβαιώνει τους πάντες οτι τα στελέχη και τα μέλη της δεν πρόκειται να καμφθούν.

Προσπαθούν να μας φιμωσουν αλλά δυστυχώς για αυτούς υπάρχουν ακόμα έντιμοι και ανεξάρτητοι από συλλόγους και κόμματα δημοσιογράφοι που φιλοξενούν τις θέσεις και τις ανακοινώσεις μας.

Η δημοσιότητα της ΚΕΠ είναι φανερό οτι ενοχλεί, όπως φάνηκε κι από την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ που έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στα sites που μας φιλοξενούν αναγορεύοντας τα σε δικά μας… γραφεία τύπου ,τα οποία κατά τον ευφάνταστο συντάκτη με αυτό τον τρόπο εκδικουνται την ΕΠΟ!

Η συγκεκριμένη μάλιστα ανακοίνωση είναι ηλίου φαεινωτερον οτι δεν εκφράζει σε καμμία περίπτωση σκέψεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ αλλά αποκλειστικά τις απόψεις του συντάκτη της που δεν είναι φυσικά άλλος από τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ κ.ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ.

Μάλιστα ο αξιοσέβαστος συνάδελφος ασχολήθηκε μόνο με τις υπογραφές του ΗΛΙΑΔΗ και του GUIARO στις επίσης απορριφθεισες αναψηλαφησεις τους, κάνοντας τον…Κινεζο στις σκανδαλώδεις αποφάσεις του ΔΔΠ που απέρριψαν τις αιτήσεις τους για επιβολή ποινών σε υποθέσεις ακριβώς ίδιες με του MARA!

Επίσης”ξέχασε”να διαμαρτυρηθεί για την απίθανη απόρριψη της αίτησης ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ κατά του ΗΡΑΚΛΗ, παρότι η υπόθεση δικάστηκε την ίδια ημέρα και από την ίδια σύνθεση με του MARA , ενώ ακόμα δεν έχει γραφτεί η απόφαση μετά από τόσους μήνες!
Ακόμα η ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έκανε γαργαρα τις αποφάσεις του ΔΔΠ υπέρ των πρώην ποδοσφαιριστών BORIKO-MUNOZ,τους οποίους όχι μόνο πλήρωσε αγογγυστα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ, αλλά ούτε αναψηλαφησεις υπέβαλε, ούτε ανακοινώσεις έβγαλε κατά του ΠΣΑΠΠ που τους εκπροσώπησε!

Φυσικά κατάπιαν την γλώσσα τους και στις σκανδαλώδεις απορριπτικες αποφάσεις κατά των ΚΑΝΑΚΟΥΔΗ-ΗΛΙΑΔΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ των οποίων όλως συμπτωματικως ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΣΑΠΠ! Και βέβαια κανένας από τους 3 δικηγόρους του ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν επέδειξε συναδελφική στάση και δεν αγανάκτησε κατά του προέδρου του ΔΔΠ κ.ΜΑΡΟΥΔΗ, ούτε όταν κατά παράβαση κάθε δικονομικού και δεοντολογικου κανόνα ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΈΚΡΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ αναγκάζοντας τον νομικό σύμβουλο μας να αποσυρθεί από την ακροαματική διαδικασία σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ούτε όταν χαρακτήρισε το μέλος μας ως…ΓΚΑΓΚΑΡΟ!

Είναι προφανές οτι αυτή η ανακοίνωση εκδόθηκε καθαρά για αποπροσανατολιστι κους λόγους αμέσως μετά την δημοσίευση του σκεπτικού για να αποσείσει την αλγεινη εντύπωση της έλλειψης έστω μίας υπογραφής δικηγόρου αποφεύγοντας όμως τεχνηέντως να αναφέρουν οτι ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ (προφανώς…αυτοφωρακια!) κ.Ευστρατιο ΚΑΡΠΟΥΖΗ που δηλώνεται ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ!(ενώ όλοι οι φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ και το Πανελλήνιο ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ο κ.Ευστρατιος ΕΥΓΕΝΙΟΥ).

Έτσι εξηγείται γιατί ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ προτρέπει τους παίκτες της ομάδας να κάνουν προσφυγές, καθώς απλούστατα δεν φαίνεται πουθενά κι επομένως ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ!

Όπως σωστά ανέφερε ο έτερος δικηγόρος της ΠΑΕ κ.ΚΟΥΓΙΑΣ,δεν υποβλήθηκε εκ μέρους του πληρεξουσίου του MARA σχετική ένσταση για έλλειψη υπογραφής δικηγόρου,ο οποίος πάντως θα προτιμούσε να γίνει δεκτή κάποια από τις πολλές ενστάσεις περί απαραδεκτου που υπέβαλε, όπως για το προφανές ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ, ή για ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ που δηλώνεται μαζί με την υπογραφή του … αόρατου κ.ΚΑΡΠΟΥΖΗ.

Δυστυχώς η ΠΑΕ συστηματικά εξαπατά το Κράτος,την ΕΠΟ,την SL2 και τα Δικαστήρια δηλώνοντας ως έδρα της την ΤΡΙΓΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ενώ οι φίλαθλοι του συλλόγου γνωρίζουν οτι εδρεύει στα παραδοσιακά γραφεία της Μίκρας. Μάλιστα για να αποδείξουμε το προφανές, χρειάσθηκε να προσκομίσουμε στο ΔΔΠ την έκθεση επίδοσης της αγωγής ακύρωσης των αποφάσεων της ΠΕΕΟΔ και του ΔΔΠ που η ΚΕΠ υπέβαλε για λογαριασμό του Πέτρου ΚΑΝΑΚΟΥΔΗ ενώπιον του Εφετείου Αθηνών, από την οποία προκύπτει οτι ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ κ.Ευμορφια ΒΟΥΤΣΑ. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη υπάλληλος πριν χρόνια ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΤΕ ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ Ο κ.Στρατος ΕΥΓΕΝΙΟΥ,ΟΣΟ ΚΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΕ κ.Τομ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

(Από αυτές τις παραγοντικες μεταγραφές εξηγείται ο τρόπος λειτουργίας ως συγκοινωνούντων δοχείων των ΠΑΕ που παίζουν μπάλα κλωτσώντας επωνυμίες και ΑΦΜ μεταλλασσομενες σε…ΤΡΙΓΛΗΡΑΚΛΗΣκλπ, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να αναβαπτισθει με ελαφρύ αναγραμματισμό σε… ΆΡΗκλη!)

Νομικά δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει την αναψηλαφηση η ΠΑΕ, αφενός μεν γιατί ποτέ μέχρι σήμερα το ΔΔΠ δεν έχει κάνει δεκτή παρόμοια αίτηση, αφετέρου δε γιατί έγινε εκπροθεσμα.

Ο λόγος της απόρριψης για τον τυπικό λόγο της έλλειψης δικηγορικής υπογραφής κατά την νομολογία του Αρείου Πάγου λαμβάνεται υπόψη από το Διαιτητικο δικαστήριο και αυτεπαγγέλτως.

Άλλωστε ο κ.ΜΑΡΟΥΔΗΣ που εδώ λειτούργησε τυπολατρικα αλλά νόμιμα,στην υπόθεση GUIARO εφηύρε λόγο απαραδεκτου για έλλειψη της οδού στην δηλωθείσα διεύθυνση.

Ο κ.ΚΟΥΓΙΑΣ εξέφρασε υπόνοιες κατά του Δικαστή, επειδή ο πληρεξούσιος του MARA αποχώρησε από την ακροαματική διαδικασία χαρακτηρίζοντας την δίκη ως “στημένη”, ενώ είναι φανερό οτι αυτή η δημόσια δήλωση έγινε για τις προδικαστικες αποφάσεις που έλαβε εκείνη την ημέρα το ΔΔΠ απορρίπτοντας προκλητικά, τόσο το αίτημα αναβολής, όσο και την αίτηση εξαίρεσης.

Αν ο κ.ΜΑΡΟΥΔΗΣ ενεργούσε υπό τον φόβο της ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ που είχαν ήδη ασκήσει εναντίον του ο Ronaldo GUIARO και ο Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, θα ανέβαλε την συζήτηση ακριβώς για να αυτοεξαιρεθει και να δικάσει την υπόθεση άλλος πρόεδρος.

Εκτός όμως από αυτή την ανακοίνωση του κ.ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, κανένας από την ΠΑΕ δεν επικοινώνησε ούτε με τον MARA, ούτε με τον δικηγόρο του , είτε για να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση, είτε για να καταρτισθεί ένας διακανονισμός, παρότι ο κ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ ενθυλακωσε τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και από την επιχορήγηση του Στοιχήματος!

Μόνο ο κ.ΚΟΥΓΙΑΣ που ουσιαστικά δεν έχει καμμία επίσημη ιδιότητα δίνει συνεχώς συνεντεύξεις, πότε αφήνοντας υπονοούμενα για την απόφαση και πότε εξαγγέλλοντας συμμαχίες με άλλους δικηγόρους για να υποβάλλουν νέα αίτηση αναψηλάφησης ή να προσφύγουν στο Διοικητικό Εφετείο.

Προφανώς θα εννοούσε τα πολιτικά δικαστήρια που έλεγε και η ανακοίνωση, όμως πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει στον ΗΡΑΚΛΗ οτι το 2011 υπέστη ΤΡΙΠΛΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ,ο ένας εκ των οποίων επιβλήθηκε λόγω της απαγορευομενης από τον ΚΑΠ προσφυγής στην τακτική δικαιοσύνη.

Βεβαίως αποτελεί αναφαιρετο δικαίωμα τους να ασκήσουν μία ακόμα εκ των προτέρων καταδικασμένη σε αποτυχία ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ αίτηση Αναψηλάφησης,η οποία όταν θα κριθεί θα είναι άνευ αντικειμένου, γιατί ο ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα έχει ήδη υποβιβασθει από την τρίτη αφαίρεση βαθμών που θα είχε ήδη συντελεσθεί,αν το ΔΔΠ χαριστικα δεν καθυστερούσε τόσο πολύ την απόφαση του για ενεργοποίηση της ποινής!

Υπενθυμίζουμε οτι το μέλος μας έχει ήδη δικαιωθεί τρείς φορές από το ΔΔΠ και η ΚΕΠ έχει αποδείξει οτι δεν φοβάται τους λεονταρισμους περί προσφυγής στον ΑΠ και περί νέας αίτησης αναψηλάφησης με υπογραφές 5 δικηγόρων που δυστυχώς για τον ιστορικό σύλλογο δεν θα αποτρέψουν έναν ακόμα ΔΙΠΛΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ!

ΥΓ.Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και για να αντιληφθούν οι φίλαθλοι του πραγματικού ΗΡΑΚΛΗ ποιοί ευθύνονται για την νέα περιπέτεια του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Σε επαφή με ενδιαφερόμενους επενδυτές ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Αδιανόητη φάση στα μπαράζ ανόδου – Δεν είδαν πεντακάθαρο γκολ οι διαιτητές (vid)

Μπαράζ ανόδου: Οι ομάδες που πήραν το «εισιτήριο» για την Γ’ Εθνική

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts