Δερμιτζάκης: «Δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΛ, στήθηκε γρήγορα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά»

AURA TEO
red nose1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή, παρουσία περισσότερων από 15.000 φίλων των «βυσσινί», με την υπόθεση άνοδος να παίρνει παράταση στον Βόρειο όμιλο της Super League 2!

Σε μία αναμέτρηση που τα είχε όλα, δεν υπήρξε νικητής, ωστόσο στην ΑΕΛ αρκούν ακόμα τρεις βαθμοί, στα τρία τελευταία παιχνίδια της (συνολικά δηλαδή 36 μάξιμουμ) για να πανηγυρίσει την άνοδο μετά από τέσσερα χρόνια στη Super League!

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή, Παύλου Δερμιτζάκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης (1-1) στη Συνέντευξη Τύπου στο AEL FC ARENA.

«Ξέραμε ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο. Όπως και όλες οι αναμετρήσεις την φετινή σεζόν πλην του πρώτου παιχνιδιού της ομάδας μας στη Λάρισα (3-0). Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλό υλικό και ποιότητα. Η ομάδα δείχνει μια καλή εικόνα. Σήμερα πριν την έναρξη του αγώνα αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα. Αλλιώς είχαμε προετοιμαστεί. Υπήρξε ένα θέμα συμμετοχής στην αναμέτρηση του Μιράντα.

Ήταν μονόδρομος για εμάς η νίκη. Για να εξαντλήσουμε ότι πιθανότητες έχουμε. Ήρθαμε μόνο για τη νίκη και για το προσπαθήσαμε. Είχε πάθος και διάθεση η αναμέτρηση. Μέσα από την συνολική εικόνα της αναμέτρησης θεωρώ πως η ισοπαλία ήταν δίκαιη.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Προσωπικά γνωρίζω καλά την ομάδα αυτήν. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά στήθηκε γρήγορα. Ο πρώτος γύρος ήταν αυτός που έδωσε την άνοδο. Πήρε διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί σε αυτό το πρωτάθλημα. Απεναντίας θα έλεγα ότι εμείς τουλάχιστον από την ημέρα που ήρθα εγώ στη πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία Στα 14 παιχνίδια έχουμε συγκεντρώσει 33 βαθμούς και εάν αυτό το διαιρέσεις ο συντελεστής είναι 2,35 που κάλλιστα σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ένα κανονικό πρωτάθλημα, να είμαστε πρωταθλητής. Όπως συμβαίνει σε όλα τα καλά πρωταθλήματα στο κόσμο.

Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μου που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο όλη την χρονιά. Σε όλα τα παιχνίδια φαίνεται αυτό. Για την επόμενη ημέρα πρέπει να οργανωθούμε και του χρόνου ο Ηρακλής να πάρει αυτό που του αναλογεί». 

Για το κανονικό πρωτάθλημα. Δηλαδή αυτό που κατέκτησε η ΑΕΛ δεν ήταν κανονικό.

«Βεβαίως και ήταν».

Είναι δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΛ;

«Δίκαια πρωταθλήτρια. Έχει σταθερότητα. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Το είχε πει πάμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα. Φάνηκε άλλωστε αυτό από την συγκομιδή μας».

Πηγή: arenalarissa

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts