ΑπόψειςΝίκη ΒόλουBlog: Το αυριανό αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι ευνοϊκό για τη Νίκη!

Regista Team25/06/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/06/kapsiotis.jpg

barbersalon Avra

Επιτέλους τέλος για το πρωτάθλημα της Football League. Αυτό το σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο της αγωνιστικής περιόδου, για το τρίτο στη σειρά ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα. Οι 20 ομάδες παίζουν την τελευταία αγωνιστική του πιο μικρού (χρονικά) επαγγελματικού πρωταθλήματος όλων των εποχών. Θα μου πείτε βέβαια ότι φέτος είχαμε τον κορωνοϊό. Ναι! Αλλά σ’ αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο της πανδημίας, λίγο-πολύ όλοι ποδοσφαιρικά βολεύτηκαν. Το συγκεκριμένο όμως πρωτάθλημα της Football League, έχει διεξαχθεί με αυτόν τον τρόπο σε άλλη χώρα; Νομίζω πως όχι. Αλλά δεν με εκπλήσσει αυτό. Έτσι κι αλλιώς, χρόνια τώρα, η αντιμετώπιση κάποιων για τα “μικρά” κατά την άποψη τους πρωταθλήματα, έχει τη μορφή του “άντε να τελειώνουμε”.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, οι δύο ομάδες μας Ολυμπιακός και Νίκη, δίνουν τα τελευταία τους παιχνίδια. Σίγουρα βέβαια καμία από τις δύο δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ολοκληρώνεται μία επιτυχημένη χρονιά ή τέλος πάντων μια χρονιά που η αποτυχία ήρθε στο παραπέντε. Η κακή μέρα φάνηκε από την αρχή. Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα το αναλύσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει οι ομάδες μας να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τον ευνοϊκότερο γι’ αυτές τρόπο.

Από τις δύο, η Νίκη έχει το πιο δύσκολο έργο και παίζει ένα εκτός έδρας παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσει. Ούτε η ιστορία της, αλλά ούτε και η υποδομή της επιτρέπει να γίνει κάτι τέτοιο στο παιχνίδι με την Επισκοπή. Το σίγουρο είναι πως δεν έπρεπε να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν θα έπρεπε δηλαδή, να είμαστε στην τελευταία αγωνιστική και να διεκδικεί θέση παραμονής. Αυτό έπρεπε να έχει αποφευχθεί πολύ νωρίτερα.

Επειδή όμως παίζουμε στην Ελλάδα και επειδή η κάθε ομάδα έχει να αντιμετωπίσει πολλά περισσότερα από τα αγωνιστικά στην πορεία ενός πρωταθλήματος, ας περιμένουμε το αυριανό αποτέλεσμα που δεν μπορεί να μην είναι ευνοϊκό για τη Νίκη. Πρέπει να τελειώσει πρώτα αυτό και μετά με ηρεμία να γίνει ο απολογισμός της κακής αυτής αγωνιστικής περιόδου.

 

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube