Το αήττητο σερί της για μία ακόμη αγωνιστική κράτησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τον ΑΟ Ανθούπολης στη Λάρισα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Οι «πράσινοι» της Ημαθίας, προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ, με τον Πιπιλιάρη να σκοράρει μόλις στο τρίτο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι στο 27’ με τον Χασομέρη έφεραν το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το νικητήριο γκολ, με τους Λαρισαίους να κάνουν το 2-1 στο 80’ με γκολ του Νούσιου και να δείχνουν να κρατάνε τη νίκη στα χέρια τους, όμως τους Αλεξανδρινούς να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με τον γκολκίπερ τους Σάκη Τόλιο, ο οποίος προωθήθηκε σε μια στημένη φάση και λύτρωσε τους «πράσινους», που για αρκετό διάστημα αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αργυρός από την Πέλλα, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Αδραμάνη και Σαμαρά.
Πηγή: kerkidasport