Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε στη Θήβα ο ΑΟ Τρίκαλα από τον ΑΟ Υπάτου με 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι σκόραραν από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, με Ποτουρίδη στο 30′ και Πολύζο στο 90+4′ και πήραν μια πολύτιμη νίκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έβγαλε αντίδραση και καθάρισε τον Διαγόρα η Νίκη Βόλου!
Super League 2: Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, η βαθμολογία & η 7η αγωνιστική
Οι κυανέρυθροι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο ματς, με τον Νίκο Κουσκούνα να χάνει μια αρκετά αξιόλογη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα όταν ο Μπρούνο πέρασε την μπάλα στον Παπουλή ο οποίος με σέντρα βρήκε στην καρδιά της άμυνας τον Ποτουρίδη που με κεφαλιά νίκησε τον Γρηγοριάδη και έκανε το 1-0.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σαντζάκου που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι έβγαλε ασίστ για τον Πολύζο ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γρηγοριάδη και να κάνει το τελικό 2-0.
Ο ΑΟ Τρίκαλα αντέδρασε, βγήκε στην επίθεση και προσπάθησε να βρει γκολ ισοφάρισης. Οι Τρικαλινοί μάλιστα έφτασαν «μια ανάσα» από το να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά ο Κορέλας στο 38′ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, χάνοντας μια πραγματικά σπουδαία ευκαιρία.
Το 1-0 αποτέλεσε το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση των παικτών του ΑΟ Τρίκαλα κυμάνθηκε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να διεκδικήσουν με σοβαρές προϋποθέσεις κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, ενώ στις καθυστερήσεις, στο 4ο λεπτό συγκεκριμένα, μπήκε και το “κερασάκι στην τούρτα”. Ο Σαντζάκου που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι έβγαλε ασίστ για τον Πολύζο ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γρηγοριάδη και να κάνει το 2-0 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Πλήγμα για τον ΑΟΤ, η αποβολή του Κουτσιανικούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του, τη φιλοξενία του Ναυπακτιακού Αστέρα στα Τρίκαλα
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ( Γιώργος Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Πολύζος, Ποτουρίδης (90’ Κυπραίος), Μπρούνο (90’ Αλμπάνης), Παπουλής (90+1’ Σαντζάκου), Ρόδης, Σταγάκης, Ντρούγκας (63’ Μυτάκης)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Τάκης Ρούσσας): Γρηγοριάδης, Λουκάς (46΄ Τσιαφίτσας), Νιάρος, Θεολόγου, Παπακώστας, Κατσαντώνης (73’ Αλεξίου), Ριζογιάννης, Κουτσιανικούλης, Κορέλας (62’ Λώττας), Κουσκουνάς, Γιοκέ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου: Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου «τιμώρησε» τους ερυθρόλευκους
Νίκη Βόλου – Διαγόρας Ρόδου: Έξαλλα πανηγύρια στα γκολ και αφιέρωση σε Βοσνιάδη!
με στοιχεία από mikriliga