ΑΟ Τρίκαλα: Προσπαθεί να βρει λύση στο ban για Περλιέσι

AURA TEO
red nose1

Η σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος και ο ΑΟ Τρίκαλα θα αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στην Γ’Εθνική κατηγορία η οποία θα είναι ερασιτεχνική.

Έτσι για ακόμη μια σεζόν δεν θα επηρεάσουν τον σύλλογο τα οποία χρέη προέκυψαν από την καταστροφική σεζόν του Αϊβάζογλου στην τελευταία παρουσία των κυανέρυθρων στην SL2.

Τι γίνεται όμως με τα χρέη. Οι πρόσφυγες των ποδοσφαιριστών αναμένεται να καλυφθούν από την εγγυητική ύψους 150.000 ευρώ η την οποία δεν κατάφερε να την πάρει ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Αρα από κει και πέρα όταν η ομάδα κάποια στιγμή επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες θα βρει μπροστά της χρέη που αφορούν πρόστιμα στην ΕΠΟ (πτυχίο προπονητή και διάφορα πρόστιμα), ΙΚΑ και Εφορία και το ban του τερματοφύλακα πλέον του Ολυμπιακού Αρμάντο Περλιέσι (για το ένα ban του Γουιντέκε είχε προσκομίσει έγραφα ο Φουτσίνι).

Το ban του νεαρού τερματοφύλακα είναι του ύψους των 110.000 ευρώ. Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του goal-trikala.gr η υπόθεση έχει διαβιβαστεί σε δικηγορική εταιρία του εξωτερικού με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Αλβανοί της Τέουτα αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ για να γίνει άρση του ban.

Και μπορεί όπως προαναφέρθηκε να μην αποτελεί τροχοπέδη για μια ερασιτεχνική κατηγορία ωστόσο το χρέος θα υπάρχει μέχρι να αποπληρωθεί η διακανονιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΣ Θεσσαλίας: Ορίστηκαν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Αποκάλυψε ποια ομάδα του ταιριάζει ο Κούγιας – «Θα την έπαιρνα με… χίλια!»

«Αιχμές» από τον Ηρακλή Λάρισας – «Το τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια το ξέρουν και οι πέτρες»

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.