Το θέμα που έχει προκύψει με τον Ζούμα και το αν αυτό θα επιλυθεί ή όχι το προσεχές χρονικό διάστημα απασχολεί ιδιαιτέρως του διοικούντες του ΑΟ Τρίκαλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο «αποχαιρετισμός» του Βόλου στον Πάολο Φερνάντες (pic)
«Τελειώνει» ο Μαρσέλο και πηγαίνει σε ομάδα – έκπληξη!
Από το περιβάλλον του Παναγιώτη Μαντζανά που ήταν και αυτός που έφερε τον Ζούμα στα Τρίκαλα τονίζουν: “Εμείς καταθέσαμε κανονικά την άδεια παραμονής που απαιτείτο για να βγει το δελτίο του Ζούμα. Από κει και πέρα η ΕΠΟ δεν την έχει κάνει δεκτή”.
Και προσθέτουν όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης: “Ο Ζούμα ήταν να περάσει την Τρίτη από μία επιτροπή για το θέμα του, αλλά τελικά ματαιώθηκε και θα περάσει την Πέμπτη. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά”.
Από κει και πέρα είναι δεδομένο ότι αν ο Ζούμα , στη χειρότερη των περιπτώσεων δεν αποκτήσει ποτέ δικαίωμα συμμετοχής, τότε το Γενάρη θα αποκτηθεί άλλος εξίσου ικανός ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή, ενώ ούτως ή άλλως θα γίνουν όσες μεταγραφές απαιτούνται, ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.
πηγή: trikalascore
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΕΛ: Ντέρμπι αποδείξεων με τη Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου: «Αναγκαίο κακό» το Στεφανοβίκειο για το πρώτο εντός