ΑΟ Τρίκαλα: Εξοντωτικά πρόστιμα από το Πειθαρχικό!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης στο γήπεδο του αγώνα έγκαιρα πριν την καθορισμένη έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ την χρηματική ποινή των 8.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα μεταξύ της ομάδας ΠΑΕ Καλαμάτα και της ιδίας ως γηπεδούχου υπέρ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 17.4.2022 στο γήπεδο Στάδιο Διαγόρας, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League 2 με τέρματα 0-3.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 5, 6, 11 παρ 1 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου στην 24η και 15η αγωνιστική ημέρα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο τη χρηματική ποινή ποσού 4.000€ για κάθε αγωνιστική ημέρα και συνολικά 8.000€.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 5, 6, 11 παρ 1 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου στην 20η και 27η αγωνιστική ημέρα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο τη χρηματική ποινή ποσού 4.000€ για κάθε αγωνιστική ημέρα και συνολικά 8.000€.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ  Α.Ο. ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 2.000€ (αγώνας 27.3.22 με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας Νέων).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλος: Νέα λύση συμβολαίου βασικού ποδοσφαιριστή

Ολυμπιακός Βόλου: «Έχω τελειώσει από την ομάδα» είπε ο Τσιμπανάκος

Αχιλλέας Μπέος: «Πολύ σύντομα, τελειώνει η παρουσία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου»

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Related Posts