ΑΟ Τρίκαλα: Επιστροφή στις προπονήσεις και αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος

AURA TEO
red nose1

Μετά το τριήμερο ξεκούρασης το μεσημέρι της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Τάκης Ρούσσας και Στέλιος Αρσένος περίμεναν τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Σωτήρα. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι ελπίζουν ότι επιτέλους θα μάθουν όμιλο, κλήρωση αντιπάλων και έναρξη ημερομηνίας της Γ’ Εθνικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπέος: «Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Βόλου και του Παναθηναϊκού»

Mητρόπουλος: «Θα έβαζα με προεδρικό διάταγμα τον Αχ.Μπέο στην Εθνική Ελλάδος με όσα λεφτά ήθελε»

Ο ΑΟ Τρίκαλα εδώ και καιρό εμφανίζεται έτοιμος για την πρεμιέρα, καθώς με βάση το αρχικό χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας θα έπρεπε να ετοιμαστεί για έναρξη στις 2 Οκτωβρίου.

Οι κυανέρυθροι εδωσαν αρκετά παιχνίδια προετοιμασίας, μέσα από τα οποία η ομάδα μονταρίστηκε αρκετά και αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος, αλλά και οι διοικούντες είναι στην πρεμιέρα να παρουσιαστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που από πολύ νωρίς θα δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό του ομίλου.

Είναι ακόμη θετικό ότι το θέμα με το Νίκο Κουσκουνά ολοκληρώθηκε “αναίμακτα” για τους κυανέρυθρους που δεν έχασαν έτσι τον κορυφαίο επιθετικό τους ενώ παράλληλα φαίνεται ότι τουλάχιστον προς το παρόν υπάρχει μία σύμπνοια ανάμεσα σε Μαντζανά και Ερασιτέχνη κάτι απαραίτητο για να βγει όπως πρέπει η σεζόν.

Όσον αφορά τώρα τον καταρτισμό των ομίλων, που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, το προσχέδιο της ΕΠΟ φέρνει τον ΑΟΤ σε έναν όμιλο με αρκετές δυνατές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Πιερικός.

Ωστόσο, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι με βάση το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο ΑΟ Τρίκαλα είναι καθαρά στο χέρι του το αν θα ανέβει στη SL2, άσχετα με το ποιον έχει αντίπαλο καθώς καμία ομάδα της κατηγορίας δε διαθέτει τόσο ποιοτικό ρόστερ, με ποδοσφαιριστές που αρκετοί εξ’ αυτών θα μπορούσαν κάλλιστα να ανήκουν σε ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Ο ΑΟ Τρίκαλα λοιπόν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα και είναι στο χέρι όλων των εμπλεκόμενων (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες) να αποδείξουν όλα τα παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με έβριζαν 4.000 θεατές, όταν έφυγε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τη Νίκη Βόλου»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Βόλο και Αχιλλέα Μπέο

Κούγιας κατά Ανδρέα Πάτση: «Έτσι έκανε με τη Νίκη Βόλου»

πηγή: trikalascore

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.