Εκτός έδρας αποστολή στην Κέρκυρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής για τον ΑΟ Τρίκαλα, με τους κυανέρυθρους να φιλοξενούνται από τον Αστέρα Πετρίτη [4/12, 14:00].
Η ομάδα του ΑΟΤ αναμένεται να αναχωρήσει από τα Τρίκαλα το Σάββατο στις 12 με προορισμό το νησί των Φαιάκων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προπονητής της Super League 2 υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Νίκη Βόλου: Με αυτούς πάει για το διπλό στο AEL FC ARENA! – Η αποστολή κόντρα στην ΑΣΑ
Απόψε έγιναν γνωστοί οι 20 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή του ΑΟΤ και αυτοί είναι οι εξής:
Γρηγοριάδης, Παϊτέρης, Παπακώστας. Θεολόγου, Κατσαντώνης, Λουκάς, Σανδραβέλης, Γκοβίνας, Νιάρος, ,Μπραντίτσας Κωστόπουλος, Ριζογιάννης, Κορέλας, Λώττας, Τσιαφίτσας, Γιοκέ, Κουτσιανικούλης, Σάββα, Κοντογεώργος, Κουσκουνάς.
Εκτός αποστολή έμεινε ο Αλεξίου λόγω προβλήματος τραυματισμού καθώς και οι Αναγνώστου και Νίντος που ταλαιπωρούνται από ίωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΕΛ: Καταλήγει στον αντι-Ογκμπόε ο Γκουτσίδης
ΕΕΑ: Κατέπεσε η εγγυητική του Απόλλωνα Λάρισας μετά το αίτημα πρώην ποδοσφαριστή του!