Το δεύτερο σερί διπλό μετά από εκείνο στην Κοζάνη πέτυχε στη Χαλάστρα η Νίκη Βόλου.
Οι κυανόλευκοι άφησαν πίσω τους το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη επικρατώντας με 0-2 του Καμπανιακού στη Χαλάστρα φτάνοντας τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι τελείωσε από νωρίς χάρη στα τέρματα των Κρητικού (3′) και Λίταινα (8′), με τη Νίκη να διαχειρίζεται άψογα το προβάδισμα της φτάνοντας στο τρίποντο.
To match report της Νίκης:
Η ομάδα μας ήταν… καταιγιστική! Μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ με τον Κρητικό, ο οποίος με πλάγιο σουτ είδε τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.
Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λίταινα να σκοράρει, με ωραίο πλασέ από τα αριστερά. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 12′ με την προσπάθειά του όμως να περνάει άουτ. Στο 36′ η εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη πέρασε άουτ.
Τα γρήγορα γκολ έδωσαν τη δυνατότητα στη ΝΙΚΗ να διαχειριστεί το ματς και να κρατήσει μακριά από την εστία της τον Καμπανιακό. Ετσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς να αλλάξει κάτι.
Στο β’ μέρος η ΝΙΚΗ ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, με την εστία του Γκαραβέλη να μην απειλείται ουσιαστικά σε καμία στιγμή.
Ως το τέλος δεν άλλαξε τίποτα κι η ομάδα μας πήρε τους 3 βαθμούς, φτάνοντας στους 24 βαθμούς με την 8η φετινή νίκη και το 5ο διπλό της.
Η σύνθεση της ομάδας μας: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (53′ Πολίτης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (89′ Μπαλλάς), Κρητικός (46′ Να’α), Τζιώρας (74′ Γιαννίτσης)