Αναβολή λόγω πένθους για τον αγώνα Κορασίδων – Συλλυπητήρια από την ΕΠΣ Θεσσαλίας

AURA TEO
red nose1

Αναβολή λόγω πένθους μετά την τραγωδία στα Τρίκαλα. 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι, κατόπιν αιτήματος της ΕΠΣ Τρικάλων, το οποίο αποδέχθηκε άμεσα, και με τη σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), αποφασίστηκε η αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα του πρωταθλήματος Κορασίδων Κ15 μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Τρικάλων, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026.

Η αναβολή πραγματοποιείται λόγω του τριήμερου πένθους που έχει κηρυχθεί, έπειτα από τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο «ΒΙΟΛΑΝΤΑ», ένα τραγικό γεγονός που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τα θύματα της τραγωδίας και συμπαραστέκεται στις οικογένειες των θυμάτων, στους τραυματίες και σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts