Ανατροπή και παραμονή Τζιάνη στον Ολυμπιακό Βόλου

AURA TEO
red nose1

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και τη νέα σεζόν δείχνει πως θα είναι ο Απόστολος Τζιάνης.

Ο 22χρονος εξτρέμ είχε νέες επαφές με τους ερυθρολεύκους και σύμφωνα με πληροφορίες του regista.gr, μολονότι το όνομα του «έπαιξε» για το Σαρακηνό και άλλες ομάδες, έδωσε τα χέρια με τους ερυθρολεύκους.

Ο Βολιώτης άσσος ήταν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες των ερυθρολεύκων την τελευταία διετία και οι άνθρωποι που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν κατάφεραν να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Πλέον το βάρος πέφτει στις υπόλοιπες ανανεώσεις, με τις δύσκολες περιπτώσεις των Γιώργου Μπάλλα και Τάσου Λαγού στο κάδρο.

Οι δύο παίκτες έχουν υψηλό κασέ αλλά και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες προς το πρόσωπο τους, όμως στον Ολυμπιακό θέλουν να τους ανανεώσουν και θα κάνουν τις δικές τους προτάσεις για να τους κρατήσουν στα ερυθρόλευκα.

20190610 234550 0000
Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.