Αλλάζει ο κανονισμός για τις ομάδες Β στη Super League 2!

AURA TEO
red nose1

Αλλάζει το τοπίο για τις ομάδες Β στη Super League 2, καθώς η ΕΠΟ αναμένεται να καταργήσει την αντικατάσταση με υποβιβασμό, βάζοντας τέλος στα μπλεξίματα της περασμένης χρονιάς.

Σε τροχιά αλλαγής μπαίνει ο κανονισμός που διέπει τη συμμετοχή των ομάδων Β στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προσανατολίζεται σε απόφαση που φέρνει κανονικό υποβιβασμό για όσες εξ αυτών τερματίζουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, σύμφωνα με πηγές της mikriliga.com.

Η νέα ρύθμιση, η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στον Αύγουστο, καταργεί την περυσινή πρόβλεψη που προέβλεπε αντικατάσταση και όχι υποβιβασμό των ομάδων Β, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις και παρατράγουδα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν.

Στόχος της αλλαγής είναι η εξασφάλιση ίσων όρων ανταγωνισμού, η αποφυγή ερμηνειών και προσφυγών, οπως συν΄έβη με την περίπτωση του Παναργειακού.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts