Αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής της Γ’ Εθνικής

AURA TEO
red nose1

Παρών στον τελικό του μπιτς σόκερ στην Πάτρα ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Βασίλης Σιδερης.

Και έβγαλε, σύμφωνα με το SportFM Πάτρας, αρκετές ειδήσεις. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει οριστικά το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου.

Φέτος δεν θα υπάρξει δεύτερος καλύτερος και στην τρίτη φάση θα παίξουν μόνο οι πέντε πρωταθλητές για τις δύο θέσεις ανόδου.

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Φέτος δεν θα υπάρχει κλήρωση για την σειρά των αγώνων.

Στα πλέι-οφ οι ομάδες στις θέσεις 1-3 θα δώσουν τρία εντός έδρας παιχνίδια και οι ομάδες στις θέσεις 4-6 θα παίξουν δύο εντός έδρας παιχνίδια και τρία ματς εκτός έδρας.

Στα πλέι-αουτ οι ομάδες στις θέσεις 7-9 τρία εντός έδρας ματς και δύο εκτός ενώ οι ομάδες 10 -12 θα δώσουν τρία ματς εκτός έδρας και δύο εντός έδρας.

Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος στη 1 το μεσημέρι, ενώ θα προηγηθεί η κλήρωση κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Υπάρχει σκέψη η πρώτη αγωνιστική να γίνει σε δύο φάσεις η πρώτη 9-10 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη φάση 12-13 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ2

Related Posts