Ακόμα μία διοργάνωση στο κανάλι των Μπάκου – Καϋμενάκη!

AURA TEO
red nose1

Άλλη μια κίνηση προς τα αθλητικά, τηλεοπτικά δικαιώματα από το Action24. Μετά το Λιγκ Καπ Αγγλίας, γνωστό ως Carabao Cup, το ανανεωμένο και ενισχυμένο Action24 προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων και του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σένα στο regista.gr: «Θα γίνει μεγάλη μάχη στο ΑΕΠ Κοζάνης – Ολυμπιακός Βόλου!»

Τσεκούρας: «Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας, στα εύκολα και στα δύσκολα»

Το Supercopa de España από το 2020 διεξάγεται σε μορφή Final-4 και… εκτός Ισπανίας. Υπήρχε αρχικά τριετής, και με κουβέντα για 10ετή, συμφωνία ώστε να φιλοξενείται στη Σαουδική Αραβία. Και όντως, εκεί έγινε το 2020 (στην Τζέντα, και το πήρε η Ρεάλ) και το 2022 (στο Ριάντ, και το πήρε ξανά η Ρεάλ). Και το 2021 επρόκειτο να γίνει στη Μέση Ανατολή αλλά λόγω πανδημίας διεξήχθη εντέλει στη Σεβίλλη.

Το Σούπερ Καπ Ισπανίας 2023, που θα αναδείξει την υπερπρωταθλήτρια Ισπανίας για τη σεζόν 2021-22, διεξάγεται 11 με 15 Ιανουαρίου στο Ριάντ. Στα ημιτελικά, 11 και 12 Ιανουαρίου, παίζουν Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια και Μπέτις – Μπαρτσελόνα και οι νικήτριες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό, στις 15/1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλος: Η 20μελής αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Κούρτογλου στο regista.gr: «Πολύ μικρή η Γ’ Εθνική για τον Ολυμπιακό Βόλου!»

πηγή: dailymedia

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts