Αγοραστός: «Kανένα ευρώ δεν δόθηκε αλλού εκτός από έργα – Με σταυρώνουν καθημερινά»

AURA TEO
red nose1

Ένταση υπήρξε σε πρωινή εκπομπή με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να χαρακτηρίζει «καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη» την παρέμβαση του Αρείου Πάγου ενώ τόνισε πως έχει στοχοποιηθεί και «σταυρώνεται».

Ερωτηθείς για την κατάρρευση της γέφυρας του Ξηριά, έξι μόλις μήνες μετά την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων, ο Κ. Αγοραστός υποστήριξε πως οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας αφορούσαν μόνο στην ενίσχυση της κοίτης του ποταμού. «Έγινε κοιτόστρωση, δεν αφορούσαν οι παρεμβάσεις την ενίσχυση της γέφυρας. Η γέφυρα έπεσε γιατί δεν άντεξε το φαινόμενο. Δεν ήταν μια νέα γέφυρα, ήταν μια παλιά γέφυρα» είπε ο κ. Αγοραστός.

Σε ό,τι αφορά στο φράγμα του Ενιπέα, στα Φάρσαλα, διευκρίνισε πως «δεν είναι φορέας υλοποίησης η Περιφέρεια», αναφέροντας παράλληλα πως «κανένα ευρώ δεν δόθηκε αλλού εκτός από έργα. Κάθε έργο έχει κωδικό και εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ψηφίζεται από το περιφερειακό, την οικονομική επιτροπή και παρακολουθείται από ελεγκτικούς μηχανισμούς».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ακολούθως υποστήριξε πως όποιο έργο έγινε άντεξε, καταλήγοντας ότι ο ίδιος έχει «στοχοποιηθεί» και πως «με σταυρώνουν καθημερινά».

«Δεν με ενδιαφέρει καμιά επικοινωνία και καμιά διαχείριση. Το ενδιαφέρον μου είναι να είμαι δίπλα στους ανθρώπους. Εμείς κάναμε περισσότερα έργα απ’ όσα μπορούσαν να κάνουν οι τεχνικές υπηρεσίες. Κάναμε περισσότερα έργα απ’ οποιαδήποτε άλλη διοίκηση. Αντέξανε τα έργα που κάναμε», είπε χαρακτηριστικά.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts