Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο παίκτης της Κ17 Στέφανος Μπαντραλέξης και ο φίλος και συμμαθητής του στο ΓΕΛ Τυρνάβου, Γιάννης Μουζάκης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ:
Σήμερα γίναμε κοινωνοί της είδησης ότι ο ποδοσφαιριστής μας – της ομάδας Κ17 – Στέφανος Μπαντραλέξης και ο φίλος και συμμαθητής του στο ΓΕΛ Τυρνάβου, Γιάννης Μουζάκης, μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος της Τετάρτης 08/11, βρήκαν στην άσφαλτο πορτοφόλι με χρήματα και προσωπικά έγγραφα του κάτοχου του και αμέσως ενημέρωσαν τη διευθύντρια της σχολείου τους, για να ακολουθήσει η παράδοση του αντικειμένου στον ιδιοκτήτη του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμφώνησε με διεθνή μεσοεπιθετικό ο Βόλος!
Μπαδήμας στο regista.gr: «Βαριά φανέλα με πολύ καλό προπονητή ο Ολυμπιακός Βόλου»
Θέλουμε με πάσα ειλικρίνεια να συγχαρούμε τα δύο παιδιά, τους οικείους τους, καθώς και τους καθηγητές τους, που συμβάλλουν στην διαμόρφωση τέτοιων έντιμων και ακέραιων χαρακτήρων.
Επιπλέον, θέλουμε να δηλώσουμε υπερήφανοι που ο Στέφανος Μπαντραλέξης αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΑΕΛ και επιβεβαίωσε με την πράξη του τις ηθικές αξίες που παράλληλα με τα αγωνιστικά προσόντα, συνθέτουν τα κριτήρια με τα οποία αξιολογούνται άπαντες στις τάξεις της ομάδας.
Μπράβο Στέφανε!
Η κλήρωση της Β’ Φάσης
Σύμφωνα με την χθεσινή κλήρωση της β’ φάσης του πρωταθλήματος Κ17 της Super League 1, η ΑΕΛ φιλοξενεί για την 1η αγωνιστική τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά το πρόγραμμα του α’ γύρου έχει ως εξής:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φώλλας στο regista.gr: «Εφάμιλλες της ιστορίας του συλλόγου οι προσδοκίες στον ΠΟ Ελασσόνας»
Super League: Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου!