Μία απίστευτη ποινή επιβλήθηκε σε ομάδα του νομού Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ειδικότερα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) απέκλεισε από όλους τους αγώνες της διοργανώτριας αρχής για ένα έτος το σωματείο, Νίκη Νεοχωρούδας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΜ, η βαρύτατη ποινή οφείλεται στο γεγονός ότι η Νίκη Νεοχωρούδας κρίθηκε ως αντικειμενικά υπαίτια της συμπεριφοράς ποδοσφαιριστή της και των φιλάθλων της, στον αγώνα με το σωματείο, Ανθόκηποι ‘90 (Ζ. Ζάχου), που είχε ως αποτέλεσμα επεισόδια μεγάλης έκτασης, τα οποία συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων του σωματείου, Ανθόκηποι ‘90 (Ζ. Ζάχου) και τον τραυματισμό τους.
Επίσης, ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νεοχωρούδας τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές για όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Πηγή: theopinion