Βόλος: Έκπληξη με Τριαντάφυλλο Οικονόμου – Εκεί συνεχίζει

AURA TEO
red nose1

Νέος γυμναστής της ΑΕΛ φαινόταν πως θα είναι ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου, γνώριμος από τη θητεία του σε αρκετές λαρισινές ομάδες, αλλά κυρίως από την παρουσία του για τέσσερα χρόνια στον Βόλο.

Ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου με προσωπική του δήλωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στο Βόλο, ο Σωτήρης Αντωνίου τον επέλεξε με στόχο να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια στους Βυσσινί, αλλά η υπόθεση κόλλησε.

Ο Τραντάφυλλος Οικονόμου δεν θα είναι τελικά γυμναστής στην ΑΕΛ τη νέα περίοδο, γιατί δέχθηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα της Ινδίας και θα συνεχίσει στη συγκεκριμένη χώρα την καριέρα του ως γυμναστής. Πλέον όπως αναφέρει η Ελευθερία, η ΑΕΛ έχει στραφεί για τη θέση του γυμναστή στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαλάμπρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΛ: Κορυφώνεται η αγωνία για το «αύριο» της ομάδας

20190610 234550 0000

ΑΟ Τρίκαλα: Κι άλλος κυανέρυθρος στο δρόμο για Ιωνικό

Ηρακλής Λάρισας: Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 1ο Scouting Camp

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts