Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επίσημα ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ! «Ερυθρόλευκος» μέχρι το 2025.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.
Ο Δανός μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1994, θα φορά τα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα τρία χρόνια.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Nottingham Forest, ως δανεικός από τη Watford, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Premier League. Είχε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 7 γκολ και 10 ασίστ. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε με τη Watford στην Championship και είχε 21 συμμετοχές με 1 γκολ και 5 ασίστ.
Με τη νορβηγική Bodø/Glimt σε 89 παιχνίδια μέτρησε 35 γκολ και 36 ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε SönderjyskE, Helsingör, Köge, ενώ πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Copenhagen και Nordsjælland. Είναι διεθνής με την U20 της εθνικής Δανίας».
Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στα «ερυθρόλευκα»! / @pzincker in the red and white of Olympiacos! 🔴⚪#Olympiacos #Transfer #Welcome #PhilipZinckernagel #WelcomeZinckernagel #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/LiVGspVyRR
— Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc) June 24, 2022
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βόλος: Σαφές μήνυμα για το μέλλον του Φαν Βέερτ
Απόλλων Λάρισας: Μιλά με Μόρα για τον πάγκο – Πολλές οι προτάσεις για τον Λαρισαίο τεχνικό!
Βόμβα στα Τρίκαλα: «Φρένο» από Γιαλιά λόγω χρεών – Άνοιγμα σε Πλεξίδα!



