Νίκη Βόλου: Ολοκληρώνεται η σεζόν την Τετάρτη για τους κυανόλευκους

AURA TEO
red nose1

Οι τίτλοι τέλους για την φετινή -άκρως επιτυχημένη- σεζόν πέφτουν αύριο (18/5) για τη Νίκη Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων μετά το χθεσινό ρεπό, θα προπονηθούν κανονικά, ενώ την Τετάρτη θα αποχαιρετηθούν και θα επιστρέψουν στι ιδιαίτερες πατρίδές τους.

Το ερωτηματικό που γεννάται, είναι το πόσοι και το ποιοι εξ’ αυτών θα ξαναβρεθούν στον Βόλο τον Ιούλιο για την προετοιμασία. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, εκτός των ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρόνια, ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει θετική άποψη και έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις για αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο τους λήγει τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Super League 2 – K20: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση – Το σύστημα διεξαγωγής

Βόλος: Έλαβε άδεια για Super League και διεθνείς διοργανώσεις!

ΑΕΛ: Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καραπιάλη

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.