Μπαράζ ανόδου ΕΠΣ: «Στόχος μας είναι η άνοδος» λένε από τον Δωτιέα Αγιάς

AURA TEO
red nose1

Ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς Τάσος Μπεριτζάς μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αποτελέσματος στη Στυλίδα (0-1) στο athleticlarissa.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Λυπάμαι για το τελευταίο δεκάλεπτο, το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά, πρέπει να τα ξεπερνάμε και να τα διορθώνουμε και οι παίκτες μεταξύ τους. Συμβαίνουν όμως αυτά στα γήπεδα.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα, μετά την ισοπαλία με τον Διγενή που βάσει της εικόνας μας ήταν άδικη, ήρθαμε στη Στυλίδα για να κερδίσουμε. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα η άνοδος, η ομάδα μας έχει έναν προγραμματισμό εδώ και πολύ καιρό (πριν covid).

Νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, σε έναν όχι καλό αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε πως ήταν το αουτσάιντερ εδώ στην Ένωση, το πάθος τους όμως τους έφερε να είναι πρωταθλητές και να διεκδικούν την άνοδο.

Αντιμετωπίσαμε μία δύσκολη έδρα με παιδιά που ψάχνουν την διάκριση, παρότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες δεν ήταν εύκολο και αυτό το δείχνει το σκορ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν πως είναι προσωπικότητες και έχουν ποδοσφαιρικό θράσος. Δεν τελείωσε το μίνι πρωτάθλημα, ούτε πήραμε την άνοδο σήμερα, μας περιμένει μακρύς δρόμος και δύσκολος, έχουμε και την Κυριακή ένα δύσκολο ματς στην Φούφα που θα πάμε και εκεί να κερδίσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλος: Στη Ρουμανία ο Άκης Πέτρου!

Με Πάνο και Γρομητσάρη το νέο ΔΣ του ΠΣΑΠΠ – Συμμετέχουν δύο ποδοσφαιρίστριες!

Κούγιας για Παναιτωλικό: «Μιλάμε για στήσιμο αγώνα και υποβιβασμό» – Τότε θα βγει η απόφαση

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts