Πολύ καλό ήταν το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΛ μετά και την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, με τον Ηλία Φυντάνη να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας.
Μάλιστα ο ίδιος, μιλώντας στα αποδυτήρια, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια που καταβάλλουν, τονίζοντας ωστόσο ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που πρέπει, καθώς υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και περιθώρια. Επίσης τους συνεχάρη για το γεγονός ότι και τα δύο γκολ που επιτεύχθηκαν στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν δουλεμένα στην προπόνηση και εφαρμόστηκαν στο παιχνίδι.
Παράλληλα ο Ηλίας Φυντάνης είπε στους παίκτες του ότι «σας βλέπω όλους με το ίδιο μάτι. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Όλοι θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθείτε στη συνέχεια γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα». Από την πλευρά τους οι παίκτες της ΑΕΛ υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: Ελευθερία