Τη λύση της συνεργασίας ανακοίνωσαν και επίσημα η ΠΑΕ Χανιά και ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο πολύπειρος τεχνικός διευθυντής με δήλωση του, ενημέρωσε ότι προσωπικοί του λόγοι δεν του επιτρέπουν να είναι μακριά από την οικογένεια του.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.
Ο κ. Μυροφορίδης στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου. Υπό διαφορετικές συνθήκες η συνεργασία μου με τα Χανιά θα κρατούσε πολλά χρόνια διότι είναι μία ομάδα που πιστεύω αρκετά και ένας τόπος ευλογημένος. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Χανιά και να εκπληρώσουν τους στόχους τους».