Τρομερή ΑΕΛ πήρε διπλό στην Κρήτη, με Ντουρμισάι από άλλο πλανήτη!

AURA TEO
red nose1

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου η ΑΕΛ πήρε σπουδαία νίκη με 2-3 στην Κρήτη επί του ΟΦΗ. Κορυφαίος της ομάδας του Φέστα, ο Φιορίν Ντουρμισάι που πέτυχε δύο γκολ.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε εξαιρετικά για τους Κρητικούς. Μόλις στο 2′ ο Ντε Γκουζμάν βρήκε μέσα στην περιοχή τον Στάικο που πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στο Σαρδινέρο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Νάγκι για το 1-0. Στο 26′ ο Νικολιάς ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΛ άφησε τη θέση στον Γκράουρ λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό. Στο 28′ οι βυσσινί κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Ντουρμισάι από το Σωτηρίου σε εναέρια μονομαχία. Ο επιθετικός της ΑΕΛ ανέλαβε την εκτέλεση, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Oι γηπεδούχοι στη συνέχεια επιχείρησαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να βάζουν δύσκολα στην αμυντική γραμμή των Λαρισαίων. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε στο 47′ με τον Ακούνια, με τον Σωτηρίου να μπλοκάρει το σουτ του Ουρουγουανού. Ένα λεπτό μετά ο ΟΦΗ απάντησε με τον Στάικο αλλά το δυνατό σουτ του νεαρού πέρασε άουτ. Στο 53′ η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα έφτασε μία ανάσα από το 1-2. Ο Γκράουρ ανέβηκε από τα δεξιά, σέντραρε παράλληλα με τον Μπεν Χατίρα με πλασέ να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 63′ η ΑΕΛ μετουσίασε την υπεροχή και έφερε τούμπα το ματς. Ο Ακούνια έφυγε στην κόντρα χόρεψε την αντίπαλη άμυνα και με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στη γωνία του Σωτηρίου. Στο 65′ ο Κουτσιαύτης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ντουρμισάι για χτύπημα στο Γιαννούλη στη διεκδίκηση της μπάλας, μετά όμως από παραίνεση του VAR, άλλαξε την απόφαση του και έδειξε την κίτρινη κάρτα στο νεαρό επιθετικό. Στο 72′ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ακούνια στο Σολίς. Ο Νάγκι νίκησε από την άσπρη βούλα τον Ντε Γκουσμάν με τον Κουτσιαύτη να δείχνει επανάληψη, με τον Ολλανδό με τη δεύτερη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 75′ ο Νάγκι πραγματοποίησε ακόμη μία σπουδαία απόκρουση σε πλασέ του Σολίς. Λίγα λεπτά μετά ο Αργεντινός αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στο Γιακιμόφσκι. Στο 83′ η ΑΕΛ μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ μετά από υπέροχο γκολ του Ντουρμισάι. Ο Γιακιμόφσκι σέντραρε από τα αριστερά και ο στράικερ των φιλοξενούμενων με εναέριο σουτ νίκησε το Σωτηρίου. Στο ματς δεν άλλαξε κάτι δραματικά με τους βυσσινί να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 81′), Γιαννούλης, Διαμαντής, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Σαρδινέρο (Μαρινάκης 81′) , Στάρτζεον (Καστάνιος 81′), Γρίβας (Σολίς 68′)

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (Ηλιάδης 46′), Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο, Μπεν Χαντίρα (Μιλοσάβλιεβιτς 76′), Πινακάς, Ακούνια, Νικολιάς (Γκράουρ 26′), Ντουρμισάι (Νούνιτς 87′)

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.