«Ξαφνικός θάνατος» για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου – Αδυναμία συμμετοχής στην ΕΣΚΑΘ

AURA TEO
red nose1

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η γυναικεία ομάδα μπάσκετ δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ την προσεχή αγωνιστική περίοδο, μετά την αποχώρησή της από τη Β’ Εθνική στην οποία είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά.

Ένα σωματείο με βαριά κληρονομιά, που στο παρελθόν κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας και έφτασε μέχρι τους «16» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου «Λιλιάνα Ρονκέτι», οδηγείται πλέον σε πλήρη απαξίωση.

Δύο χρόνια μετά την άνοδο στην Α2, το τμήμα δεν θα αγωνιστεί ούτε καν στο τοπικό πρωτάθλημα, γεγονός που προκαλεί θλίψη και προβληματισμό στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Λανθασμένες επιλογές οδήγησαν το τμήμα σε αυτή τη δυσχερή κατάσταση και σίγουρα οι υπεύθυνοι οφείλουν, δίχως υπεκφυγές, να δώσουν καθαρές απαντήσεις για την αρνητική αυτή εξέλιξη.

Πηγή: gegonota.news

20190610 234550 0000
ΠΑΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ2