Την ανατροπή με την παραμονή του Νίκου Γκόλια στο ρόστερ της νέας σεζόν επισημοποίησε η Αναγέννηση Καρδίτσας.
Παράλληλα οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν στην απόκτηση τριών παικτών από το πάνω ράφι, με πλούσιο βιογραφικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Superbet Super League 2. Ο λόγος για τους Τζούνιορ Μεντιέτα, Σέντρικ Ομόιγκι και Ιβάν Μολίνας!
Αναλυτικά:
Ο Νίκος Γκόλιας συνεχίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Αναγέννηση Καρδίτσας
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, Νίκο Γκόλια.
Ο Νίκος Γκόλιας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Αναγέννησης για 6η συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας σταθερό σημείο αναφοράς για την ομάδα μας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η συνέπεια, το πάθος, η αγωνιστικότητα και η αφοσίωσή του στην Αναγέννηση τον έχουν καταστήσει έναν πραγματικό αρχηγό και σημαία της ομάδας, έναν ποδοσφαιριστή που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες, την ιστορία και την περηφάνια του συλλόγου μας.
Η παρουσία του Νίκου Γκόλια αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια της προσπάθειάς μας και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: οι άνθρωποι που τιμούν και αγαπούν τη φανέλα της Αναγέννησης παραμένουν πρωταγωνιστές της νέας εποχής.
Νίκο, συνεχίζουμε μαζί!
Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανεβαίνει επίπεδο με Júnior Mendieta!
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Júnior Mendieta, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, προσωπικότητα και σημαντικές παραστάσεις.
Ο 33χρονος διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί στη Super League με τον Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης, γνωρίζοντας ήδη πολύ καλά την πραγματικότητα και τις απαιτήσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Mendieta έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν από την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Μια κίνηση που αποτυπώνει ξεκάθαρα τις υψηλές φιλοδοξίες της Αναγέννησης Καρδίτσας για τη νέα σεζόν.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας ενισχύει την επίθεσή της με Cedric Omoigui!
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Cedric Omoigui, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν έμπειρο και ποιοτικό επιθετικό με ένα ιδιαίτερα γεμάτο βιογραφικό.
Ο 31χρονος σέντερ φορ έχει καταγράψει περισσότερες από 300 συμμετοχές στην καριέρα του στο ισπανικό ποδόσφαιρο κυρίως,έχοντας φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Mallorca, Racing Santander, Fuenlabrada, UD Ibiza και Gimnàstic Tarragona.
Ο Cedric έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν από την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Μια κίνηση υψηλού επιπέδου που προσθέτει εμπειρία, ποιότητα και δύναμη στην επιθετική γραμμή της Αναγέννησης.
Συμφωνία με Iván Molinas!
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 29χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Iván Molinas, έναν ποδοσφαιριστή με ξεχωριστή ποιότητα, τεχνική κατάρτιση και σημαντικές παραστάσεις.
Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι Nueva Chicago, San Martín de Tucumán, Alvarado και Crucero del Norte, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Delfín SC στην πρώτη κατηγορία του Εκουαδόρ.
Ο Molinas έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν από την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Μια προσθήκη υψηλής ποιότητας που αναμένεται να δώσει δημιουργία και προσωπικότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της Αναγέννησης.







