Διπλή ανανέωση στον Πύρασο

AURA TEO
red nose1

Οι Κωνσταντίνος και Αλέξανδρος Παπαδογεώργος θα συνεχίζουν να φορούν τη φανέλα του Πυράσου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Πυράσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Παπαδογεώργο και Αλέξανδρο Παπαδογεώργο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κωνσταντίνος έχει πλέον καθιερωθεί ως μία αξιόπιστη και σταθερή λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, προσφέροντας με συνέπεια τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Με την αγωνιστικότητά του και το πάθος που τον διακρίνει, αποτελεί σημαντικό μέλος του ρόστερ και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Πυράσου!

Παράλληλα, ο νεαρός Αλέξανδρος κάνει τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα, ακολούθησε πέρυσι τις προπονήσεις και είναι πλέον πιο έτοιμος να διεκδικήσει κι αυτός τον χρόνο του!

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts