Καταστροφική ήταν η φετινή χρονιά για τον Θεσπρωτό, καθώς αποσύρθηκε από τη Γ’ Εθνική στη διάρκεια της χρονιάς λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Σιγή ιχθύος και… ασυρμάτου στον Θεσπρωτό. Εικοσιπέντε και πλέον μέρες ύστερα από την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης στις 2 Μάϊου, δεν έχει προκηρυχθεί ακόμη ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Η ομάδα της Ηγουμενίτσας που διάγει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της παραμένει βυθισμένη στην αβεβαιότητα και το μέλλον κάθε άλλο παρά ευοίωνο προδιαγράφεται.
Ουδείς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου και δεν διαφαίνεται φως στον ορίζοντα. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα.
‘Η θα βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να τρέξουν την ομάδα ή το πλατανόφυλλο θα αφεθεί στην τύχη του και θα καταλήξει στο πρωτοδικείο και κατ’επέκταση στην αφάνεια και την ανυποληψία
Πηγή: thesprotikospalmos



