Στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ βρέθηκε ο Νίκος Δελιαλής, με τον επενδυτή από την Κοζάνη να είναι στις κερκίδες και να έχει συνομιλίες με ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και με φιλάθλους.
Μένει να φανεί τι εξελίξεις θα έχουμε σε αυτή την υπόθεση και αν η άφιξη του στην πόλη δείχνει πως το ενδιαφέρον του για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος προχωρά.

Την ίδια ώρα η Κοζάνη ανακοίνωσε ότι προπονητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Ιωαννίδης, τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Γιάννης Κουλίδης, ενώ βοηθός αναλαμβάνει ο Γιώργος Σικαλόπουλος.
«Ερωτηματικό» αποτελεί το γεγονός ότι την ανακοίνωση για το νέο επιτελείο στην Κοζάνη, υπογράφει ο πρόεδρος, Νίκος Δελιαλής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Football Club ΚΟΖΑΝΗ: Νέος προπονητής ο Γιώργος Ιωαννίδης – Τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Κουλίδης και βοηθός προπονητή ο Γιώργος Σικαλόπουλος
Η ομάδα του Football Club ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ιωαννίδη.
Παράλληλα, τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Γιάννης Κουλίδης, ενώ βοηθός προπονητή θα είναι ο Γιώργος Σικαλόπουλος.
Η οικογένεια του Football Club ΚΟΖΑΝΗ καλωσορίζει τους νέους συνεργάτες και τους εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Δελιαλής και το Δ.Σ».







