Ρήγας Φεραίος: «Ιστορικό ραντεβού, ματς που μυρίζει.. πρωτάθλημα»

AURA TEO
red nose1

Κάλεσμα στον κόσμο για το προτελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο τον Αλμυρό απευθύνει ο Ρήγας Φεραίος.

Από την ομάδα του Βελεστίνου αναφέρουν:

Ραντεβού με την Ιστορία: Μια Ανάσα πριν την Κούπα!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Αυτή την Κυριακή, 3 Μαΐου 2026 στις 16:00, η καρδιά της ομάδας μας χτυπάει δυνατά στο Στάδιο Βελεστίνου. Στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, ο Ρήγας υποδέχεται τον Γ.Σ. Αλμυρού σε ένα ματς που μυρίζει… πρωτάθλημα!

Σας καλούμε όλους να δώσετε το παρών στις κερκίδες. Ελάτε να φωνάξουμε, να χειροκροτήσουμε και να στήσουμε από νωρίς μια μεγάλη γιορτή για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου. Η σκληρή δουλειά όλης της σεζόν είναι έτοιμη να ανταμειφθεί και θέλουμε να το ζήσουμε μαζί σας. Η παρουσία σας είναι η δύναμή μας!

Δεν λείπει κανείς από αυτό το ιστορικό ραντεβού. Πάμε να σηκώσουμε το γήπεδο στο πόδι και να σπρώξουμε την ομάδα μας στο τελικό βήμα για την κορυφή. Καλη πρωτομαγιά!!!

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts