Η αυλαία της Super League 2 πέφτει επίσημα την Πέμπτη, με την επικύρωση των βαθμολογιών και την αντίστροφη μέτρηση για τον τίτλο της Κ17.
Σε ρυθμούς ολοκλήρωσης κινείται η Super League 2, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης το Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στην επικύρωση της τελικής βαθμολογίας μέσω τηλεδιάσκεψης. Με το αγωνιστικό μέρος να ανήκει στο παρελθόν, η διοργανώτρια αρχή διευθετεί τις τελευταίες τυπικές εκκρεμότητες της σεζόν.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρίσκεται και η τελική φάση της Κ17, με τον τίτλο να κρίνεται ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο. Πολύ σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση για την ημερομηνία και την έδρα του μεγάλου τελικού, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή των τμημάτων υποδομής.
Αναλυτικά:
Καλείσθε, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026 και ώρα 13:30 μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
- Επικύρωση Βαθμολογικού Πίνακα Α΄ και Β΄ Ομίλου του
Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, αγωνιστικής περιόδου 2025-2026 - Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ Κ-17
- Διάφορα Θέματα.



