Με προβλήματα στη Λευκάδα η Νίκη – Η αποστολή και το μήνυμα Ακινγκμπόλα

AURA TEO
red nose1

Δύσκολη αποστολή στην Λευκάδα για την ελλιπή Νίκη Βόλου, η οποία αύριο Σάββατο (14/3, 17:00) θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Δόξα, για την 26η αγωνιστική της Elite League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο YouTube κανάλι της ΕΟΚ.

Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με σύνθεση ανάγκης, καθώς εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Φιλοξενίδης, Κοντοστάθης, Βλαχογιάννης, Τσουμάνης, ενώ τελευταία στιγμή ακολούθησε την αποστολή ο Πρέκας, παρά τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Την αποστολή επίσης ακολούθησαν δύο παιδιά από το παιδικό τμήμα της Νίκης, οι γεννηθέντες το 2010 Τσόχας Γιάννης και Ραπτόπουλος Βασίλης Αναλυτικά η αποστολή:

Μαντίκος, Πρέκας, Νίκολης, Τσόχας, Ραπτόπουλος, Τζόνσον, Παπαδόπουλος, Μπαλόπουλος, Μπακέας, Πρίφτης, Σπανόπουλος, Ακινγκμπόλα.

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε με Δόξα – Να δώσουμε μάχη και στα 40 λεπτά»

«Απέναντι μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με τεράστια δυναμική, που στοχεύει στην κορυφή και μόνο και εκεί βρίσκεται. Από τη μεριά μας δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι. Φυσικά πρέπει να παλέψουμε σε κάθε κατοχή, κάθε προσπάθειά μας και να αποφύγουμε τα περιττά λάθη.

Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε το φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει από το να δώσουμε τη μάχη και στα 40 λεπτά του αγώνα. Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα, γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και σίγουρα δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας», δήλωσε για το ματς ο 26χρονος σέντερ της Νίκης Βόλου, Μπαμπατούντε Ακινγκμπόλα.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.