Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλμυρό και τον Ολυμπιακό Βόλου για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσιακίρη στο 33ο λεπτό, με τον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκει την ισοφάριση με τον Ζέρη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Παρά τις φάσεις εκατέρωθεν τίποτα δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρώτη βαθμολογική του απώλεια για φέτος αποκτώντας συγκάτοικο στην κορυφή τον Ρήγα, τον οποίο και υποδέχεται στο ΕΑΚ την επόμενη αγωνιστική.
* Οι ερυθρόλευκοι σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι, στο 64′ με τον Κεϊτά και στο 74′ μετά από προσπάθεια του Ίλιτς.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Τσάνιος, Πάνου (70’ Χριστοφορίδης), Μιχόπουλος, Ντόντα, Γοδενόπουλος, Μακρής, Τιμπλαλέξης, Κρανάς (90’ Παπαεμμανουηλίδης), Τσιακίρης (83’ Τσάκλας), Καραγεωργόπουλος (90’ Ρίζος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κωνσταντίνου, Τίτου, Αγγελής, Ζέρης, Παπακώστας, Λαγός, Μπάλλας Τάτος (46’ Νικολούλης), Κεϊτά (90’ Τζιάνης), Τσιάτσιος (56’ Ίλιτς), Γιαννιτσάνης







