Γ’ Εθνική: Αιφνιδιαστικό διαζύγιο με Ζαλίκα

AURA TEO
red nose1

Ο Ηλίας Μποταΐτης θα είναι ο νέος προπονητής του Ερμή Εξοχής, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Πιερίας.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του, ο Ερμής, ευχαρίστησε τον Στέφανο Ζαλίκα και τον συνεργάτη του, Κώστα Κατσιαμήτα για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Συλλόγου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους προπονητές Στέφανο Ζαλίκα και Κώστα Κατσιαμητά.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία, την επαγγελματική τους στάση και τη σημαντική συμβολή τους στην προσπάθεια της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και προσωπική τους πορεία.

Παράλληλα, ο Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηλία Μποταΐτη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή της ομάδας.

Ο κ. Μποταΐτης διαθέτει εμπειρία, γνώσεις και ήθος, στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου και τη συνέχιση της αγωνιστικής του ανάπτυξης.

Η Διοίκηση καλωσορίζει τον νέο προπονητή στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts