Απίθανη ανακοίνωση Πιερικού: «Δεν ήταν στο Λούβρο ο διαιτητής, έκλεβε των ιδρώτα των ποδοσφαιριστών!»

AURA TEO
red nose1

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε στην Κατερίνη ο Πιερικός από την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Από τον Πιερικό έχουν σφοδρότατα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, εκδίδοντας καυστική ανακοίνωση και κοινοποιώντας το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις που διαμαρτύρονται.

Με αφορμή τη ληστεία που σημειώθηκε στο Λούβρο, από τον Πιερικό αναφέρουν σε νέα ανάρτηση τα εξής:

Μήνυμα προς τις Αρχές και την Αστυνομία του Παρισιού:

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Άγγελος Τσάνης δεν σχετίζεται με τη ληστεία κοσμημάτων στον Λούβρο!

Έχει άλλοθι, βρίσκονταν στην Κατερίνη, όπου «έκλεψε» τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών του Πιερικού!

H αρχική ανακοίνωση του Πιερικού ανέφερε:

Παράσταση που θα ζήλευε κι ο… Καρακα-Τσάνης!

Ούτε ο αείμνηστος ηθοποιός δεν θα μπορούσε να δώσει τέτοια παράσταση σαν αυτή του Κοζανιωτη διαιτητή, Αγγελου Τσάνη.

Μόνο που δεν είδαμε κωμωδία, αλλά δράμα!

Ένα εκτελεστικό όργανο ήρθε το απόγευμα της Κυριακής στην Κατερίνη για να περάσει «χειρουργείο» τον Πιερικό.

Να τον χαίρεστε κύριοι της ΚΕΔ και εσύ κυρίως Δαμιανέ Ευθυμιάδη!

Καλά τα υψηλά πόστα και οι μισθοί αλλά θέλει και λίγη ευθυξία, λίγη αξιοπρέπεια!

Και εσείς κύριοι της ΕΠΣ Πιερίας που σιωπάτε στις αλλεπάλληλες προκλητικές διαιτησίες απέναντι στη μεγαλύτερη και ιστορική ομάδα του Νομού που εκπροσωπείτε.

Η ανοχή τελείωσε για όλους.

Ένας ανίκανος και ανεκδιήγητος διαιτητής τίναξε το παιχνίδι στον αέρα και ξεσήκωσε μια φιλήσυχη και φιλόξενη κερκίδα, προκαλώντας την έκρηξη εκατοντάδων φιλάθλων.

Το βίντεο του αγώνα με τα δύο ανύπαρκτα πέναλτι και όλη την προκλητική διαιτησία, θα σταλεί στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ, προκειμένου αυτός ο ακατάλληλος διαιτητής να κριθεί, για να μη χρειαστεί να πέσει θύμα του καμία άλλη ομάδα.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts