Κουτσουνούρη: «Ιστορικό παιχνίδι για το σύλλογο, μακάρι να συνδυαστεί με την πρώτη νίκη στην κατηγορία»

AURA TEO
red nose1

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο μπαίνει στην 2η στροφή του με σημαντικές αναμετρήσεις.

Την Κυριακή 12/10 στις 13.00 η Ανόρθωση υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας (ζωντανά εδώ)Η Ασημίνα Κουτσουνούρη τόνισε για το ματς στην σελίδα της ΕΟΚ τα εξής:

 «Η Κυριακή είναι μεγάλη μέρα για την ιστορία του Συλλόγου καθώς θα παίξουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στην κορυφαία κατηγορία. Σίγουρα στην πρεμιέρα δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν μας πτοεί καθώς δείξαμε τις δυνατότητές μας αν και όχι στο 100%.

Το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο και τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να συνδυαστεί με την πρώτη ιστορική νίκη του συλλόγου μας».

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts