Κραυγή αγωνίας στον Θεσπρωτό – «Δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα!»

AURA TEO
red nose1

Σε δεινή θέση δείχνει βρίσκεται ο Θεσπρωτός με το ενδεχόμενο αδυναμίας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να φαντάζει πλέον πιθανό.

Οι παλαίμαχοι της ομάδας εξέφρασαν την έντονη ανησυχία και προβληματισμό τους για την τύχη του συλλόγου, ζητώντας εξηγήσεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

“Τα μέλη του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Θεσπρωτού εκφράζουμε την αγωνία μας για το μέλλον της ιστορικής ομάδας μας.

Απευθυνόμαστε στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο Γιώργο Αραμπατζάκη, τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Όι ημέρες περνάνε, το πρωτάθλημα αρχίζει σε ένα μήνα και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα. Ακούμε μέχρι σήμερα αόριστες υποσχέσεις και λόγια αλλά δεν βλέπουμε πράξεις.

Ρωτάμε ευθέως τους διοικούντες να μας πουν τι μέλλει γενέσθαι. Τι προτίθενται να πράξουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Αν δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, να παραιτηθούν, έστω και τώρα.

Η ανιδιοτελής αγάπη μας για τον Θεσπρωτό που μας καταξίωσε με τις ένδοξες πορείες του στο πέρασμα των ετών και η κοινή μας αγωνία με τον φίλαθλο κόσμο, μας επιτάσσουν να μη μείνουμε αμέτοχοι σε όσα διαδραματίζονται στον ιστορικό μας σύλλογο.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποτρέψουμε την οικονομική και αγωνιστική διάλυση της ομάδας και έχουμε την πεποίθηση ότι ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή μπορεί να αποφευχθεί με τους κατάλληλους χειρισμούς και κυρίως με την κινητοποίηση του φίλαθλου κόσμου.

Διαφορετικά, αν η ομάδα πάει στα βράχια χωρίς να εξαντληθούν όλα τα πρόσφορα μέσα σωτηρίας της, να γνωρίζουν, όσοι έχουν επιφορτισθεί τη διοίκησή της, ότι έκτοτε θα τους βαραίνει μία τεράστια ιστορική ευθύνη και θα είναι διαχρονικά υπόλογοι”

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts