Η έναρξη προετοιμασίας και τα φιλικά του Ρήγα Φεραίου
Ο Ρήγας Φεραίος έκανε γνωστό ότι η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.
Κατά το διάστημα 30-31 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα υποβληθούν σε εργομετρικά και τεστ πεδίου, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της φυσικής τους κατάστασης.
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας για το συγκρότημα του Βελεστίνου περιλαμβάνει επίσης μια σειρά απαιτητικών φιλικών αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν ως εξής:
6 Αυγούστου: ΝΠΣ Κ19
13 Αυγούστου: Ατρόμητος Νέας Ιωνίας
23 Αυγούστου: Ανθούπολη
30 Αυγούστου: Θησέας Αγριάς
6 Σεπτεμβρίου: ΠΟ Ελασσόνας
13 Σεπτεμβρίου: Αίας Σούρπης
«Η ομάδα μας ξεκινά με στόχο τη σωστή προετοιμασία και τη δημιουργία αγωνιστικής ταυτότητας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου να στηρίξει την προσπάθεια από την αρχή της νέας σεζόν», καταλήγει η ανακοίνωση του Ρήγα.



