Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή, με το βάρος να πέφτει στην ενίσχυση και σταθεροποίηση της αμυντικής γραμμής.
Πέρα από τις αναμενόμενες ανανεώσεις των Πο και Μπελμόντ, όλα δείχνουν πως κοντά στην παραμονή του βρίσκεται και ο Απόστολος Διαμαντής.
Ο 25χρονος στόπερ από τις Σέρρες, που πέρυσι ανήκε στο γκρουπ των αρχηγών, φαίνεται να έχει βρει κοινό έδαφος με τους «κυανόλευκους» και αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική ανατροπή, αναμένεται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ηρακλή και τη νέα σεζόν.
Υπενθυμίζεται πως από τους στόπερ, συμβόλαιο σε ισχύ έχει ο Σιδεράς, ενώ πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του ο Δημητρίου. Παράλληλα, πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο έμπειρος Αργεντινός στόπερ Ροντρίγκο Εραμούσπε, με τον Ηρακλή να δυναμώνει σημαντικά στο κέντρο της άμυνας.
Πηγή: iraklis1908