Ισόπαλος στη Βόνιτσα ο Ολυμπιακός Βόλου

AURA TEO
red nose1

​Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από την Βόνιτσα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς παρότι κυριάρχησε απόλυτα στο ματς, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 1-1 με τον Αμβρακικό.

Το match report των ερυθρολεύκων:

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από την Βόνιτσα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς παρότι κυριάρχησε απόλυτα στο ματς, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 1-1 με τον Αμβρακικό.

Στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν ο Δημακάκος βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και πλάσαρε εύστοχα τον Σιδεράκη για το 1-0, στην πρώτη και ουσιαστικά μοναδική ευκαιρία της ομάδας του στο πρώτο μέρος. Η ομάδα μας είχε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ τόσο πριν το γκολ του Αμβρακικού, όσο και μετά την αρχική ψυχρολουσία, είχε μεγάλες στιγμές για να βρει το γκολ, με κύριο εκφραστή των προσπαθειών της τον Φώτη Γκουντρουμπή. Παρά τις ευκαιρίες όμως και την έντονη πίεση το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια ευρισκόμενος πίσω στο σκορ.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει την κατοχή, να κρατά τον Αμβρακικό μακριά από τα καρέ του Σιδεράκη και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης για να επιστρέψει στο ματς. Έτσι κι έγινε, με την ομάδα μας να πιέζει και να βρίσκει τελικά το 1-1 στο 70ο λεπτό. Ο Δημήτρης Κωστόπουλος ήταν αυτός που μετά από φάση διαρκείας έγινε αποδέκτης της μπάλας στην καρδιά της περιοχής και με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι παίκτες μας συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ της νίκης αυτή τη φορά, όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν αυτό δεν ήρθε. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με το τελικό σκορ να μην αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα μας, που βάσει εικόνας άξιζε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι.

20190610 234550 0000

Ολυμπιακός Βόλου (Στέλιος Αρσένος): Σιδεράκης, Καμπέρης, Παπακώστας, Κούλπας (46′ Κατσαγεωργίου), Γιαννίτσης, Ζέρης, Παπαδάκος (75′ Τσακίρης), Αρσένης (65′ Μπουμπούκης), Μπάλλας (46′ Σκοπελίτης), Τασιούλης (65′ Δ. Κωστόπουλος), Γκουντρουμπής

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.