Έτοιμη για το αυριανό φιλικό η Νίκη

AURA TEO
red nose1

Την τελευταία της προπόνηση πριν το αυριανό φιλικό στο ΕΑΚ κόντρα στην ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου.

Ο Στάικος Βεργέτης θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο και να διαπιστώσει την ετοιμότητα της ομάδας, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η σημερινή προπόνηση επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση που θέλουν να έχουν οι κυανόλευκοι στις αναμετρήσεις τους. Πιο συγκεκριμένα στην αμυντική λειτουργία του συνόλου, όπως επίσης και στο κομμάτι της επιθετικής δημιουργίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, πλην των Μπαλάφα και Μπιτσάκου, οι οποίοι θα ενταχθούν στο πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης σε περίπου δέκα μέρες.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.