Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου έκοψαν την πίτα …με ευχές για καλύτερες μέρες και επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της

Regista Team08/02/2023
AURA TEO
red nose1

Με ευχές για καλή χρονιά, με υγεία, επιστροφή της ομάδας σε ψηλότερες κατηγορίες, αλλά και επιστροφή της στο σπίτι της στο ΕΑΚ, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Βαρελάδικο, από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, η εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Στην πρώτη εκδήλωση για το 2023 και μαζική συγκέντρωση μετά από χρόνια – και λόγω  covid 19 – εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΠΟΒ (Καραμίχαλος, Θεοδωρίδης, Βαϊνάς, Σταματίου, Κασιούρας, Ζηνέλης, Παπαϊωάννου) παραβρέθηκαν και βετεράνοι από πολλές  ποδοσφαιρικές περιόδους όπως οι Τσουκνίδας, Κούγιαλης , Βαλιανάτος, Κ. Τριχιάς, Θ. Τριχιάς, Τσόγκας, Κωστούλας, Τσουκαλάς Καραγιάννης, Οικονόμου, Μπόλτσης Παπαδήμος, Αλιάτης, Κοντοβάς, Ηλιόπουλος, Βαλαρούτσος, Φλίγκος, Ρόκας, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού κ. Τασιόπουλος, ο φίλος της ομάδας κ. Πολύζος και ο κ. Γ. Βογιατζής ως εκπρόσωπος του βουλευτή της Ν.Δ κ. Μαραβέγια.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Στην αρχή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, για παλαίμαχους που έφυγαν από την ζωή όπως οι Μάνδαλος, Μποτίνος, Μπάλας, Γιαλατζής, Σιγάλας, Δημόπουλος, Βλαχάβας, Βήτας, Βουρούκος, Κωτούλας και η μνήμη των οποίων θα τιμηθεί σύντομα και σε φιλικά παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΛ .

 Ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Καραμίχαλος ευχήθηκε υγεία σε όλους και του χρόνου στην εκδήλωση να είναι όλοι και πολλοί περισσότεροι , να βγει η ομάδα του Ολυμπιακοί από το αδιέξοδο και να γυρίσει σύντομα στο “σπίτι” της που είναι το ΕΑΚ.

Ο τυχερός παλαίμαχος που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Κώστας Μπόλτσης, ενώ στο δείπνο που ακολούθησε ακούστηκαν πολλές παλιές ποδοσφαιρικές ιστορίες και τονίσθηκε ότι πλέον οι συναντήσεις θα είναι πιο συχνές.

20190610 234550 0000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτο ΔΣ αύριο στη Super League 2 για το ποσοστό από το στοίχημα!

10 εκατομμύρια για Κωνσταντέλια η Σάλτσμπουργκ – Το τεράστιο ποσό που ζήτησε ο ΠΑΟΚ!

Αυγενάκης για Super League 2: «Σταματούν το πρωτάθλημα αντί να πουν κι ευχαριστώ!»

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.