Το Πανθεσσαλικό θα φορέσει ξανά σήμερα τα πράσινα του τριφυλλιού, αυτή τη φορά για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με την Αστυνομία να δίνει το “ΟΚ” για την παρουσία οι φίλοι των «πρασίνων» στο Πανθεσσαλικό.
Οι οπαδοί του τριφυλλιού θα είναι λιγότεροι σε σχέση με τον αγώνα της 29ης Οκτωβρίου για την 10η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του Βόλου με 3-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο πρώτο μεταξύ τους ματς, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ότι η αναμετρήση διεξάγεται σε εργάσιμη ημέρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του regista.gr, οι φίλοι του ΠΑΟ που θα δώσουν το παρών στο Πανθεσσαλικό θα είναι γύρω στους 1000, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων στα γραφεία της Θυράς 13 στον Βόλο συνεχίζεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποινή επταετούς αποκλεισμού για ντόπινγκ στον Βαγγέλη Μάντζιο!
Απίστευτο: Αναβολή σε αγώνα τοπικού για παράνομο στοιχηματισμό!