Μεγάλη ημέρα είναι η αυριανή για τον Βόλος 2004. Οι ερυθρόλευκες επιστρέφουν στην Α’ Εθνική και υποδέχονται στο ΕΑΚ την Καστοριά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση του Βόλος 2004:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σωτήρης Νίνης: Βρήκε και επίσημα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (pic)
Μετά από απουσία 4 χρόνων, η ομάδα μας επιστρέφει φέτος στην Α’ Εθνική, και ξεκινάει από αύριο -20 Νοεμβρίου – τις υποχρεώσεις της, υποδεχόμενη την ομάδα της Καστοριάς, στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ. Η ομάδα ολοκλήρωσε την μακρά (τρίμηνη) προετοιμασία της, λόγω των συνεχών αναβολών στην έναρξη του πρωταθλήματος και περιμένει με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι.
Η φιλοξενούμενη ομάδα της Καστοριάς πραγματοποίησε μια καλή πορεία την περσινή χρονιά στην Α’ Εθνική ενώ ενισχύθηκε με σημαντικές μεταγραφές φέτος. Έτσι αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αφού και η ομάδα μας, ενισχύθηκε φέτος και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα.
Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση της, η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις παρακάτω παίκτριες:
Kaas, Τσιλίκα, Βέτσικα, Γρηγοριάδη, Ιωακειμίδου, Κέκου, Σύρμου, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Νέννε, Γκέκα, Καρακάνα, Νάνου, Κοκμοτού, Αναγνώστου, Κιάρη, Σιέχου, Σαρρηγιάννη, Κατσιγιάννη, Νικοπούλου
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3:00 μμ και θα το διαιτητεύσουν οι: Δεληγιάννη Αλεξάνδρα, Διχρής Δημήτριος και Βαλωτής Θωμάς της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, του γυναικείου και ευρύτερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτριών, και την ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύμπραξη – έκπληξη με Μελισσανίδη για Χαντιτάγκι!
ΕΠΣ Θεσσαλίας: Οι ορισμοί διαιτητών σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία