“Λάμψη” Μπαρτόλο και νίκη 4-1 για τον.. ανανεωμένο Βόλο!

volos panaxaiki 1
AURA TEO
red nose1

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε στο φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή η ομάδα του Βόλου!

Οι κυανέρυθροι είχαν πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, έβαλαν δύσκολα στους Πατρινούς και παρουσίασαν στο χορτάρι πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία του παιχνιδιού τους. Δουβίκας, Γκουαροτσένα και Μπαρτόλο οι σκόρερ του τελικού 4-1, μείωσε προσωρινά ο Αραβίδης για την Παναχαϊκή.

Αρκετά ορεξάτοι ξεκίνησαν το παιχνίδι οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη, με τους κυανέρυθρους να πιέζουν από την αρχή και να παίρνουν άμεσα τα ηνία του παιχνιδιού. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από το πρώτο σφύριγμα παρά τα.. βαριά πόδια, με το Βόλο να ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση των πρώτων 6 λεπτών. Ο Δουβίκας κινήθηκε στην καρδιά της περιοχής της Παναχαϊκής, βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μένκα για το 1-0! Οι κυανέρυθροι συνέχισαν με το πόδι στο.. γκάζι, δείχνοντας πολύ δραστήριοι και κρατώντας μακριά από την περιοχή τους τους Πατρινούς.

Στο 24′ μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Γκουαροτσένα μετά από πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας πλάσαρε ιδανικά τον Μένκα για το 2-0. Ο Βόλος ήταν εμφανώς ανώτερος, όμως η Παναχαϊκή ευτύχισε να σκοράρει μόλις στην πρώτη σοβαρή της ευκαιρία. Ο Ανάκογλου δημιούργησε ρήγμα στο δεξί άκρο της άμυνας του Βόλου και μετά από ωραία ενέργεια γύρισε την μπάλα στον Αραβίδη για το 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, μετά από 45 λεπτά καλού ρυθμού και θετικού προσήμου για τους Βολιώτες.

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε στην ίδια ένταση με το πρώτο. Οι αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό του αγώνα, με τη μεγάλη φάση να λείπει στη μεγαλύτερη διάρκεια, το Βόλο να απειλεί μόνο από στημένα και τους παίκτες της Παναχαϊκής να μην.. βλέπουν καν την εστία του Κλέιμαν. Την “ησυχία” του δευτέρου ημιχρόνου διέκοψε ο Μπαρτόλο στο 78′! Ο Αργεντινός έκλεψε τη μπάλα και με μία.. οβίδα έξω από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα των Πατρινών. Στο 83′ μάλιστα, ο Μπαρτόλο διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γκουαροτσένα και “γράφοντας” το 4-1! Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς παρά τις καλές στιγμές που ακολούθησαν για τους κυανέρυθρους δεν ήρθε κάποιο 5ο τέρμα.

20190610 234550 0000

“Μεταμορφωμένος” προς το καλύτερο ο Βόλος σε σχέση με το φιλικό κόντρα στη Λαμία, υπέταξε την Παναχαϊκή παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο, τόσο με τη σφιχτή του άμυνα και το έντονο πρέσινγκ, όσο και με την κυκλοφορία της μπάλας στο επιθετικό του κομμάτι.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κολόμπο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαρτόλο, Μπαριέντος, Λουντεβάλ, Γκουαροτσένα, Δουβίκας

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν: Κλέιμαν, Τσοκάνης, Τέκιο, Κρητικός, Σάντσες, Κιάκος, Λογαράς, Κανελλάκης

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts