ΑΕΛΣτο Δελτίο Ειδήσεων του Mega το ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/received_1000975870338518.jpeg

“Βυσσινί” χρώμα και ιδιαίτερη αναφορά στο ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ και τις εργασίες που γίνονται σε αυτό ώστε να είναι έτοιμη η έδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ για την σεζόν 2020-2021 έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα και την συνέχιση των εργασιών στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ, ώστε να είναι όσο πιο λειτουργικό και σύγχρονο γίνεται κατά την διάρκεια της έναρξης των επίσημων αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 26/8 η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα θερμόφιλης ποικιλίας στο Στάδιο Αλκαζάρ από την κατασκευάστρια εταιρεία Hellasod SA και πλέον το συνεργείο της προχωρά στο επόμενο στάδιο του χρονοδιαγράμματος, που είναι η επιπεδοποίηση της επιφάνειας και οι ψεκασμοί και η λίπανση του χλοοτάπητα.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος καταγραφής και εποπτείας (CCTV) από την εταιρεία Electronic Line και μετά τη σημερινή αυτοψία από εμπειρογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας χορηγήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ βεβαίωση καλής λειτουργίας, την οποία θα υποβάλλει αρμοδίως στη ΓΓΑ.

Η εταιρεία έχει επίσης αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος πρόσβασης των τουρνικέ (access control integrated system), έργο το οποίο προχωρά παράλληλα με την εγκατάσταση καλωδιώσεων και το οποίο θα ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με την εγκατάσταση των τουρνικέ, που έχουν παραγγελθεί στο εξωτερικό.

Στα αποδυτήρια δουλεύουν παράλληλα συνεργεία υδραυλικών, ηλεκτρολόγων και ελαιοχρωματιστών, ενώ από αύριο θα εισέλθουν και τα συνεργεία των ψυκτικών και των κατασκευαστών γυψοσανίδων και ψευδοροφών.

Τέλος, έχουν παραγγελθεί ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων και το νέο matrix, τα οποία θα παραδοθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.”

Μάλιστα στο Δελτίο Ειδήσεων του Mega, έγινε και σύγκριση με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ο οποίος αυτή την στιγμή προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει: «Την ώρα που ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις, στολίδι για τη Λάρισα είναι ο υπερσύγχρονος χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε στο γήπεδο Αλκαζάρ την ιστορική έδρα της ομάδας. Η ανακαίνιση του γηπέδου που θα αποτελέσει και την έδρα της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία με τις εργασίες για την εγκατάσταση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και του ολοκαίνουργιου Μatrix».

Πηγή Video: aelole.gr

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube